MERSİN / MUT - Şehit Ahmet Ersoy İlkokulu

FUN LEARNING WITH EXPERIMENTS (DENEYLERLE EĞLENCELİ ÖĞRENME)

Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden Mehtap DEMİR ile  okulumuz öğretmeni Ebru AYHAN'ın kuruculuğunu üstlendiği 5 ülkeden 16 öğretmen ve 160 öğrencinin katıldığı Fun Learning With Experiments eTwinning projesi Ocak ayında büyük bir heyecanla başlamış ve yapılan çalışmalarla mayıs ayında sona erecektir.

Projeyi öğretmenimiz Mustafa Umur İPEK  4/C sınıfıyla birlikte yürütecektir. Projemizdeöğrencilerimiz deneyler yaparak gözlemci özelliklerini geliştirecek ve bu sayede bilimsel birer bakış açısı kazanacaklardır.

Öğrenciler evdeki materyal ve malzemelerle  deney yapabilecek, yaptığı deneyler sonucunda hem merakını giderecek hem de doğayı keşfedecektir. Ayrıca web 2.0 araçlarını kullanarak  öğrenmelerine eğlenceli bir hal kazandıracaktır. Her ay yaptığımız farklı çalışmalarla mayıs ayında projemiz sona erecektir.

Yayın: 16.03.2021 - Güncelleme: 16.03.2021 08:46 - Görüntülenme: 168