MERSİN / MUT - Şehit Ahmet Ersoy İlkokulu

3R WITH STEAM MAKER

Kuruculuğunu Mersin Mut Şehit Ahmet Ersoy İlkokulu sınıf öğretmeni Gülçin YILMAZ'ın üstlendiği projemiz Şubat ayında başlayıp Nisan ayında sona erecek olup, doğayı bilen öğrencilerde farkındalık yaratmak, Ekolojik okuryazarlık oranlarını artırmak beklenen sonuçlarımızdır.

''3R WITH STEAM MAKER'' eTwinning projemiz ile öğrencilerimizi STEAM disiplinlerine karşı merak uyandırmak, öğrencilere problem çözme becerisi kazandırmak veküçük Maker'lar yetiştirmek ve farklı disiplinlerdeki kurs başarılarını ilişkilendirerek derinlemesine öğrenme sağlamaktır.Projemiz ayrıca öğrencilerin çevreyi korumak için çevre bilincini güçlendirmeyi ve 3R kullanarak çevremizdeki atık malzemeleri geri dönüştürerek üretmenin keyfini çıkarmayı amaçlamaktadır.

22-03-202222-03-2022.

Yayın: 22.03.2022 - Güncelleme: 22.03.2022 09:07 - Görüntülenme: 145